Türkiye’nin önde gelen servis sağlayıcılarından HOMER kuruluşundan bu yana başarılı bir 20 yılı HOMER Auto Service adıyla kapatarak gelecek 10 yıl hedeflerine teknolojik yenilikler eklediği hizmetleri ile bundan böyle HOMER Smart Auto Services olarak devam edecek.

HOMER, yolculuğunun geleceğe dair stratejilerini gelecek 10 yıl için belirlediği programı ve hedeflerini 29 Haziran Cumartesi günü Kozyatağı Hilton Otel’de gerçekleştirdiği “HOMER Üçüncü 10 Yıl Vizyon Toplantısı” ile tüm hizmet noktaları ile paylaştı.

Türkiye’ nin dört bir yanından gelen HOMER Servis Noktaları, Lastik Hizmet Noktaları, Mobil Hizmet Noktalarının davet edildiği toplantıda açılış konuşmasını HOMER’ in kurucusu ve Genel Müdürü Haluk Yeşilbayraktar yaptı. Konuşmasında şirketin 20 yıllık önemli başarı yolculuğuna vurgu yaparak, şirketin sürdürülebilir büyüme stratejileri, dijital dönüşüm planları ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımlarına değindi.

Ardından Otomotiv sektörünün güvenle takip edilen gazetecisi sayın, Halit Bolkan’ ın satış sonrası hizmetlerin teknoloji ile değişimi konulu konuşması büyük bir ilgi ile dinlendi.

Toplantının en coşku ve heyecanla karşılanan kısmı HOMER Auto Service’ in HOMER Smart Auto Services’ a dönüşümü, yeni kurumsal kimlik tanıtımı oldu.

Yeni logo, şirketin yenilikçi ve dinamik yapısını yansıtacak şekilde tasarlandı ve marka kimliğinde önemli bir değişikliği temsil ediyor. “ Homer Halleder! ” sloganı ile başlatılan yeni kampanya, müşterilere sunulan hizmetlerdeki hız ve güvenilirliği vurguluyor.

Etkinlikte ayrıca HOMER’ in yeni aplikasyonu da tanıtıldı. Bu uygulama, müşterilerin acil yardım taleplerini, araç bakımı ve onarımı için randevu almalarını, hizmet durumlarını takip etmelerini ve çeşitli avantajlardan yararlanmalarını sağlayacak yenilikçi özellikler sunuyor. Yeni yüzün getireceği diğer yenilikler arasında, gelişmiş müşteri hizmetleri, genişletilmiş servis ağı ve daha verimli hizmet süreçleri yer alıyor.

HOMER Smart Auto Services, 20 yıldır olduğu gibi önümüzdeki 10 yılda da sektördeki konumunu güçlendirmeyi ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.