Elektrikli araçların her türlü onarımı özel bir eğitim, donanım ve ortam gerektirmektedir.

HOMER, elektrikli araçların gövde, mekanik ve elektrik-elektronik onarımlarının üreticilerin yönergelerine ve araçların teknik özeliklerine göre doğru şekilde yapılabiliyor olması için kendi networkünde gerekli olan yapılanmayı gerçekleştirmektedir..

ÖNCE EĞİTİM

Elektrik araç onarımı yapacak olan networkü oluşturmak üzere bölgelere göre seçilmiş Servis Noktalarına eğitimler verilmeye başlandı. Bu eğitimler Türkiye’de yabancı kaynaklardan sertifikalı, deneyimli bir öğretim kadrosu ile işbirliği yapılarak tam donanımlı bir elektrikli araç onarımı gerçekleştirecek nitelikte kadro yetiştirmek üzere planlanmıştır.

HOMER Genel Müdürlük binasında kurulan “Elektrikli Araç Eğitim ve Onarım Yönetim Destek Merkezi”nde 2023 Ocak ayından bu yana verilmeye başlayan eğitimler yanında Ar-Ge çalışmaları da hızla yürütülmektedir.

EKİPMAN VE ÇALIŞMA ORTAMI

Elektrikli araçlar çalışma ortamları ve ekipmanlarının özel olması gereken cihazlardır. HOMER bu konuda gerekli ortamın ve teknik ekipmanın sağlanması için merkezi olarak hareket etmekte ve Türkiye genelinde elektrikli araç onarımı gerçekleştiren tüm Servis Noktalarında standart şartların oluşturulmasını sağlamaktadır.

HOMER elektrikli araç konusunda bireysel araç kullanıcıları için olduğu gibi araç ithalatçıları ve distribütörleri içinde Türkiye genellinde yaygın servis ağı ve merkezi yönetimi ile kurumsal çözümler sunmakatadır.